about us

ANY2WEB levert professionele webdiensten op maat.

CASES WEBDIENSTEN

ANY2WEB levert uiteenlopende webdiensten aan opdrachtgevers in de zorg en in de ideële/non-profit sector. Van het faciliteren van de interne communicatie tot het beter vindbaar maken op het web, van het ontsluiten van gecompliceerde databases tot het ontwikkelen van aansprekende, gebruiksvriendelijke, responsive websites en andere online communicatiemiddelen. Lees welke webdiensten ANY2WEB verzorgt voor onder meer huisartspraktijken, psychologenpraktijken en specialistenverenigingen.

 

 

 

 

 

Intranet huisartsenpraktijk

ANY2WEB kreeg van een huisartsenpraktijk de vraag om de interne communicatie te helpen verbeteren. Vanwege personeelsverloop en een groot aantal parttime medewerkers kwam informatie niet altijd op de juiste manier en tijdig bij de medewerkers.

More…

Professionaliseren website psychologenpraktijk

Een psychologenpraktijk kampte met een sterk verouderde website met een rommelige structuur, die niet vindbaar was in Google.

More…

Praktijkprotocollen online voor huisartsengroep

Een huisartsengroep (HAGRO) had de wens om de praktijkprotocollen online beschikbaar te stellen voor alle medewerkers.

More…

Online ledenbestand specialistenvereniging

Een specialistenvereniging wilde de communicatie van het bestuur naar de leden en tussen de leden onderling verbeteren en had behoefte aan een online database voor het beheren van het ledenbestand.

More…

Faciliteren communicatie huisarts met patiënten

Een huisartsenpraktijk kampte met de vraag hoe zij algemene praktijkberichten eenvoudiger konden delen met patiënten.

More…

Gezamenlijke website GGZ-praktijken

Een netwerk van GGZ-praktijken wilde graag beter uitdragen dat zij samenwerken en benadrukken welke voordelen dat meebrengt voor hun cliënten.

More…

To Top