about us

Professioneel webbeheer en veelzijdige webcommunicatie voor non-profit en zorg.

EXPERTISE

In de zorg en binnen non-profit is helder en professioneel communiceren van levensbelang. In direct contact met uw cliënten, leden en andere relaties, maar zeker ook via de vele online communicatiemiddelen.
Op dat vlak vindt u in ANY2WEB een professionele partner: jarenlange ervaring wordt gecombineerd met het realiseren en onderhouden van websites, intranets, databases en andere online platforms met uitgebreide kennis van eerstelijns praktijken en medische, ideële en non-profit organisaties.

WEBONTWIKKELING EN ADVIES

ANY2WEB geeft helder advies over uw presentatie op het web en ontwikkelt uw online middelen op een efficiënte manier.

More…

WEBBEHEER

ANY2WEB biedt professioneel en efficiënt webbeheer. ANY2WEB beheert uw website, intranet, domeinnaam, database, nieuwsbrief of ander online platform.

More…

WEBCOMMUNICATIE

ANY2WEB verzorgt uw nieuwsbrieven, schrijft webteksten en maakt content voor uw website of wachtkamertv.

More…

WEBOPLOSSINGEN OP MAAT

ANY2WEB ontwikkelt voor haar opdrachtgevers praktisch altijd weboplossingen op maat. De vraag, de behoeften én het budget van de klant bepalen de oplossing.

More…

DOCENT PRAKTIJKINFO.NL

Anny Rutten van ANY2WEB was betrokken bij de totstandkoming van Praktijkinfo.nl in 2000, in haar rol van webmaster bij de beroepsvereniging voor huisartsen. Vanaf  de lancering van de tool  was Anny Rutten tot 2019 als docent verbonden aan Praktijkinfo en gaf ze (geaccrediteerde) workshops op locatie. More…

ONDERHOUD EN BEHEER DOMEINNAMEN

ANY2WEB registreert en beheert domeinnamen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

More…

To Top