about us

Onze klanten kunnen het best beoordelen hoe wij werken.

KLANTEN OVER ONS

Wij zijn trots op onze klanten en op het werk dat wij voor ze doen. We laten onze klanten graag aan het woord over onze dienstverlening.
Tenslotte zijn zij degenen die het best kunnen beoordelen hoe wij werken.

 • Marianne Scheven, praktijkverpleegkundige huisartsenpraktijk Heijne & Mulder
  “De samenwerking met Anny is altijd zeer plezierig. Anny staat garant voor kwaliteit, accuraat, maatwerk, flexibel , meedenken, innovativiteit en ervaring. Dit wordt zeer gewaardeerd in de samenwerking.”
 • Madelaine Hulleman, interim marketeer MHm brandmanagement
  “Ik heb meerdere keren met Anny samengewerkt. Zij voert het werk snel en zorgvuldig uit. En haar inschatting van de werkzaamheden is vooraf duidelijk en transparant.”
 • Wiebe Bosma, huisarts in Meppel
  “Anny Rutten heeft op een snelle, slimme, effectieve en uniforme manier in korte tijd geregeld dat alle huisartspraktijken in Meppel op één website te vinden zijn en dat er gemakkelijk doorgeschakeld kan worden naar de diverse gezondheidscentra en individuele praktijken. Bovendien kregen we er een helder en kostenbesparend financieel plaatje bij.”
 • Jos Schoenmaekers, huisarts
  “De reden dat wij Anny Rutten vroegen onze website te beheren, is de prettige kennismaking met haar (al jaren geleden) in onze praktijk. Zij weet wat er leeft in de huisartsenwereld. Het contact gaat via mail en dat is snel en efficiënt. Een aanrader.”
 • Tineke de Beer, eigenaar Voetverzorging Tineke de Beer
  “Ik heb Anny Rutten leren kennen als een betrouwbare webdesigner, die goed naar je wensen luistert. Ze is in staat om het verhaal en de missie van je bedrijf goed vorm te geven op je website. Ook heeft ze allerlei tips om de site goed leesbaar en cliëntvriendelijk te houden. Heel fijn Anny, dankjewel.”
 • Hiske de Gruyter, Corporate communicatie en pr manager, Novo Nordisk
  “Ik heb het geluk met Anny Rutten te mogen samenwerken. Zij is secuur, snel, professioneel en efficiënt. Zij vereenvoudigt moeilijke processen en doet dat op een zeer eerlijke en prettige manier. Anny is een fantastisch mens met erg veel capaciteiten, ik raad ieder aan om met haar samen te werken.”
 • Colette Chardon, praktijk voor haptotherapie
  “Prettig en opbouwend samenwerken naar een goed product.”
 • Suzanne Torenvliet, TOET Communicatie
  “Als jij het niet weet, weet Anny het wel. Anny heeft aan één woord genoeg en dat schakelt prettig.”
 • Caroline de Fouw, CDF Consultancy
  “Anny Rutten is een zeer prettig persoon om mee samen te werken, wat reflecteert in haar organisatieprestaties. Zij is in staat om zich in te leven in de wensen van haar klanten. In veel gevallen weet de klant niet wat de mogelijkheden en consequenties zijn van zijn/haar wensen. Anny Rutten wel! Zij weet dit te vertalen in haar diverse ICT producten die klaar zijn voor de toekomst. Daarin komt de wens van de klant zeker tot uiting en indien het mogelijk is, zal Anny het nog mooier maken. En dit alles met weinig woorden, want al snel is het voor Anny Rutten duidelijk wat er wordt bedoeld. Als de klant het dan toch even anders wil, dan begrijpt Anny direct wat er wordt bedoeld, alsof zij zelf die optie ook al voor mogelijk had gehouden. Het is heerlijk en efficiënt samenwerken. Dank daarvoor.”

 

 

To Top