about us

ANY2WEB is sterk in oplossingen op het gebied van online communicatie.

OVER ANY2WEB

IMG_9797_bewerkt-mr1ANY2WEB is het bedrijf van Anny Rutten. In 2008 startte zij haar eigen onderneming,
Anny Rutten webbeheer-webcommunicatie, na jarenlang besturen in de zorg en non-profit te hebben ondersteund op het brede vlak van organisatie, communicatie, management en ict.

Sindsdien heeft het bedrijf uitgebreide ervaring opgebouwd met het realiseren en onderhouden van websites voor eerstelijns praktijken en voor medische en non-profit organisaties. Inmiddels telt het bedrijf twee medewerkers: Lisa Adriaans is in 2016 het team komen versterken.

ANY2WEB: ALLES NAAR HET WEB

Bij het zoeken naar een nieuwe naam die de lading van het bedrijf beter dekt, kwam Anny al snel uit bij ANY2WEB. ANY2WEB in het Engels betekent: alles naar het web.

More…

Samenwerking voor betere dienstverlening

ANY2WEB bestaat uit een vaste kern van 2: Anny Rutten en Lisa Adriaans. Om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, werkt ANY2WEB samen met een aantal vaste partners, die elk hun eigen expertise in huis hebben.

More…

Portfolio

ANY2WEB levert diensten op het gebied van webbeheer en webcommunicatie aan onder andere eerstelijnpraktijken, gezondheidscentra, verenigingen en samenwerkingsverbanden op het gebied van zorg of een medisch specialisme. Wij werken onder meer voor:

More…

To Top